Inbrekersbende doet zich voor als Fluvius en waarschuwt voor stroomonderbreking tijdens komende match van Rode Duivels “Ga niet elders de match kijken, dit is niet waar”

 ©  DBA

Telefoon gekregen dat Fluvius zondagavond werken zal uitvoeren en u in uw huis niet zal kunnen kijken naar de Rode Duivels door een stroomonderbreking? Dan kreeg u vermoedelijk telefoon van een inbrekersbende. Fluvius is hier niet van op de hoogte.

Het is de politiezone Minos in de Antwerpse zuidrand die waarschuwt voor deze tactiek van vermoedelijk een dievenbende. Heel wat inwoners van Mortsel kregen de laatste dagen al zo’n telefoontje. Zij werden gebeld door een Nederlands telefoonnummer.

“Verschillende mensen werden, zogezegd door Fluvius, gebeld met een buitenlands nummer. Fluvius zou tijdens de komende wedstrijd van de Rode Duivels werken uitvoeren aan het elektriciteitsnetwerk. Daardoor zou er geen elektriciteit zijn. Er werd aangeraden de match elders te volgen. Dit is NIET WAAR”, klinkt het bij de Politie. “Fluvius is hier niet van op de hoogte. Kijk dus gerust thuis naar de wedstrijd.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen