Een vliegend voorwerp dat op 28 april 2020 werd waargenomen door piloten van de Amerikaanse marine.
Volledig scherm
Een vliegend voorwerp dat op 28 april 2020 werd waargenomen door piloten van de Amerikaanse marine. © AFP

Langverwacht UFO-rapport van Pentagon: “Geen verklaring voor 143 UFO-waarnemingen”

Een belangrijk rapport van de Amerikaanse overheid over UFO-waarnemingen stelt dat medewerkers van defensie en de inlichtingendiensten over onvoldoende informatie beschikken om te bepalen wat de mysterieuze vliegende voorwerpen zijn die de voorbije jaren werden waargenomen door militaire piloten. Mogelijk gaat het om geavanceerde technologieën van aardse oorsprong, atmosferische gebeurtenissen, of voorwerpen van buitenaardse afkomst, klinkt het.

18 reacties

  • Alexia Geysen

    3 jaar geleden
    Dat is de verzwegen technologie van de Amerikanen zelf ,dat ze eerlijk zijn en het naar buiten brengen... en dan meteen ook toegeven over hun connecties met de buitenaardse,
  • Veronica Voorhelst

    3 jaar geleden
    Dat beeld hier lijkt wel een roofvogel, een adelaar of een condor. Die kunnen hoog en zweven lang. Met flinke wind zouden die wel eens veel wendbaarder kunnen zijn dan vliegtuigen.
  • Eric Servaes

    3 jaar geleden
    Dat er leven buiten onze aarde bestaat is goed mogelijk. Maar is dat leven zoals het onze is een andere vraag. Ons heelal is 14 miljard oud. Misschien zijn vroegere beschavingen reeds uitgestorven. Misschien zijn ze intelligenter, misschien dommer. En gaan zeons vinden ? Misschien zijn er beschavingen die buiten ons waarneembare heelal leven. Die gaan we wel nooit ontmoeten als die hun sterrenstelsel uitdijt met een snelheid hoger dan het licht. Idem voor leven in parallelle universums.
  • Jozef Van Mellaert

    3 jaar geleden
    Het Pentagon weet meer dan wat zij beweren in het UFO rapport " geen verklaring voor de 143 waarnemingen ". Wat heeft het pentagon er aan wanneer het wereld publiek alles zou weten wat zij weten?.
  • Hervé Vanbilsen

    3 jaar geleden
    Wie nog altijd denkt dat wij als mensen de enigste levende organismen zouden zijn op 1 van de vele planeten in het mega grote heelal en de verschillende sterrenstels moet niet twijfelen. Aliens of de UFO's bestaan. Area 51 is het mooiste voorbeeld. En verschillende anderen bevestigingen van wetenschappers die er gewerkt en gewoond hebben op in Area 51. Nog altijd zoveel jaren later houden zede schijn hoog als of er niks zou gebeurd of bestaan buiten deze wereld...Mvg.