Michel-Ange Balikwisha.
Volledig scherm
Michel-Ange Balikwisha. © BELGA

Vist Club Brugge achter het net? Balikwisha trekt wellicht naar Antwerp

Belgisch voetbalDe soap is stilaan toe aan een laatste episode. Het had er gisteravond alle schijn van dat Michel-Ange Balikwisha naar Antwerp trekt. De jonge flankaanvaller van Standard heeft zijn voorkeur duidelijk gemaakt aan het Luikse bestuur. 

18 reacties

  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Mijnheer Debbaut, ik zie niet in wat er onsportief zou zijn aan het gegeven dat Antwerp een redelijk bod heeft gedaan aan Standard en een goed bod aan Balikwisha zelf. Het is niet omdat Standard in geldnood zit dat Antwerp het bod van Club moet evenaren hé. Trouwens, indien jij morgen een aanbieding krijgt om elders te beginnen aan een veelvoud van je huidig loon dan ga je daar niet op in als je huidige baas liever heeft dat je ergens anders gaat werken zeker? Even serieus blijven hé.
  • Danny Debbaut

    3 jaar geleden
    Mijnh Van den Bogaert : EEN prijs heeft het "fiere" stamnr. 1 alvast beet : deze van de ONsportiefste ploeg van t land. Zou Antwerp eenzelfde "spelletje" gespeeld hebben, mocht nt CLUB, maar een andere belgische ploeg op het punt hebben gestaan deze speler aan te trekken Het lijkt er sterk op dat RAFC meer en meer de "man" speelt en nt de bal. In alle geval : succes met deze "top"transfer ..
  • Ilse Huyghe

    3 jaar geleden
    John De roo, voor hetzelfde geld breekt hij morgen zijn been en is hij niks meer waard. dit heeft niks te maken met een gebrek aan visie, maar alles met een jonge gast die zijn kop wordt zotgemaakt door zijn entourage die geld ruikt;
  • John De roo

    3 jaar geleden
    Het begint frappant te worden hoe vaak club achter het net vist. Het zegt veel over hun onderhandelingskills vind ik. Ook een gebrek aan visie wetende dan je B waarschijnlijk voor het driedubbele gaat kunnen verkopen binnen 2 jaar.
  • James Williams

    3 jaar geleden
    Hij maakt de keuze voor de betere ploeg dan. De logica zelve toch ?