Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Thijs Zonneveld ziet jonge Belg indruk maken in de Tour: “Zes, zeven ploegen reden zich stuk op Van Moer”

Tour de FranceWát een etappe van Brent Van Moer gisteren in de Tour de France. Onze landgenoot van Lotto-Soudal zette de sprintersploegen ei zo na een hak in de vierde etappe van de Tour de France. Onze columnist Thijs Zonneveld heeft op slag een boon voor de Belg van 23. “Ze hadden hem beter Brent De Gendt kunnen noemen.” Lees hieronder de volledige column.

4 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Normaal pakt zo een hard jagend peloton 1 minuut terug op 10 km op een groepje vluchters. Nu was dat ook zo. Maar dan wel op Brent solo.
  • Eddy Van De Velde

    3 jaar geleden
    Fantastische prestatie maar dat 6 ploegen zich achter hem kapot reden, heb ik niet gezien. Het peleton, lees sprintersploegen, is maar echt beginnen rijden op minder dan 10km voor het einde.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Zoiets kan je alleen maar winnen door een foute inschatting van het peloton. De wind die plots meezit bijvoorbeeld in de laatste tien kilometer, of een incident waardoor de sprintersploegen ontregeld worden. Heel al en toe zal het dus wel lukken, maar ondertussen ben je wel mooi in beeld geweest. Denk dat ze bij Ineos of Jumbo al verlekkerd hebben zitten fantaseren hoe ze die kunnen inpassen in hun treintje.
  • Franky Verbrugge

    3 jaar geleden
    Had Brent de overwinning gegund vooral had hij al gans de wedstrijd vooruit gereden. Proficiat aan Cav.