ANP
Volledig scherm
© ANP

Derde pole op rij: Max Verstappen maakt Oranje-legioen gek met snelste chrono in Oostenrijk

Formule 1Net als vorige week start Max Verstappen van pole op de Red Bull Ring. In de kwalificatie voor de GP van Oostenrijk liet hij nog maar eens zien wie nu de man in vorm in de Formule 1, voor de verrassende Lando Norris (P2) en Sergio Pérez (P3).

7 reacties

  • Willem Becker

    3 jaar geleden
    Hamilton heeft jarenlang 50 pk meer gehad. Nu de auto’s redelijk gelijk zijn moet hij allerlei kunstgrepen en vals spelen toepassen om te kunnen winnen. Bahbah.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Triestig hoe Max fan een wereld kampioen zo beschimpen terwijl hun favoriet na 7 seizoenen Formule 1 nog steeds geen WK titel heeft behaald. Dat max dit jaar in de beste wagen zit qua snelheid en aerodynamica vergeten ze nu wel te vertellen. het verschil tussen een F1 fan en een Max fan de ene kan toegeven dat Max dit seizoen de sterkste rijder is zover de andere moet een 7-voudig WK steeds afbreken. en dat maakt dat vele van hen hun belachelijk maken en doen alsof ze iets van de F1 kennen.
  • Patrick De Maesschalk

    3 jaar geleden
    Zalig die sfeer daar!!
  • Philippe De Naeyer

    3 jaar geleden
    Jean van den branden, meen je dat nu? Hamilton is samen met Verstappen en Ricciardo juist bij de betere piloten wanneer het regent. Bekijk anders even zijn palmares in de regen.
  • jean van den branden

    3 jaar geleden
    Goed gezegd jef lois,als het een druppel regent durft hamilton niets meer,dan zie je hem zo afzakken.