© Twitter

Restaurantrekening gaat viraal: "Dit eten is gemaakt door immigranten"

Een New Yorks restaurant heeft via zijn rekening een duidelijke boodschap meegegeven aan zijn klanten: “Immigranten maken Amerika terug groots. Ze hebben ook jouw eten gekookt en je vandaag bediend.”

MiGe

Wie naar Kiwiana, een restaurant met een Nieuw-Zeelandse chef, in New York trekt krijgt daar niet alleen heerlijk eten, maar ook een lesje in verdraagzaamheid. Onderaan hun afrekening staat namelijk een boodschap direct gericht op het immigratiebeleid dat president Donald Trump heeft doorgevoerd. ‘Immigranten maken Amerika groots. Ze hebben ook jouw eten bereid en je vandaag bediend’, laat chef Mark Zimmons weten. “Ik ben zelf een immigrant. Ik ben afkomstig van Nieuw-Zeeland. Uiteraard steun ik ook andere immigranten. Met mijn boodschap wil ik de klanten een geheugensteuntje geven dat immigranten mee het land groots maken, dat ze erg gastvrij zijn en dat ze, zoals ik, vaak voor je koken, over heel Amerika. Wanneer ik van plan ben om de boodschap van de rekening te halen? Als de situatie verbetert”, besluit de man aan de tv-zender NBC.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer