© Facebook

Dit is wel ongeveer het laatste dat je in een pot confituur wil vinden

In het lijstje van “dingen die je niet wil terugvinden in een nieuwe pot confituur” moet een condoom toch wel ergens bovenaan prijken. De Britse Troy Hawkins was dan ook niet erg opgezet met wat een condoom leek te zijn in zijn potje confituur.

nkdr

Uit de Facebookpost van Troy kan je opmaken dat hij al contact opnam met Co-op Food, de supermarkt waar hij zijn confituur kocht. Hij kreeg een bon van 20 Britse pond, maar vond dat niet voldoende en besloot zijn ervaring te delen op Facebook.

Het sociale-mediateam van de winkelketen speelde kort op de bal en liet weten dat het vreemde object in de confituur geen condoom was, maar een schuimlaag die tijdens het koken bovenop de confituur gevormd wordt. Normaal gesproken wordt die schuimvorming tegengegaan door een extra ingrediënt, maar dat moet hier niet gebeurd zijn, aldus Co-op.

Die schuimlaag rolde op en heeft een vorm aangenomen die op het eerste gezicht lijkt op die van een condoom, aldus de winkelketen. Ze boden wel hun oprechte verontschuldigingen aan om de hoogst onaangename ontdekking.

© Facebook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer