"Ik heb het uitzonderlijke geluk dat ik zowel mag presenteren als de baan opgaan", boft Maarten.
Volledig scherm
PREMIUM
"Ik heb het uitzonderlijke geluk dat ik zowel mag presenteren als de baan opgaan", boft Maarten. © MC

Maarten Vangramberen beleeft drukke sportzomer: "Zeven weken van huis, maar ik zou niet willen ruilen”

ShowbizzTwaalf dagen al jaagt de Ronde door Frankrijk, nu richting het diepe zuiden. En met één zekerheid voor VRT-Tourverslaggever Maarten Vangramberen (42): elke ochtend maalt hij lopend voor dag en dauw tien kilometer af. "Het is mijn manier om alles in mijn hoofd op een rijtje te zetten", lacht Maarten, al aan zijn zesde 'Vive le vélo' toe.

1 reactie

  • Florent Marien

    3 jaar geleden
    Zeer goede en correcte reporter.
  1. “Ik houd een raar gevoel over aan mijn deelname”: Bianca Boets, zus van Xandee, maakt éénmalige comeback in ‘Sing again’
    PREMIUM
    TV

    “Ik houd een raar gevoel over aan mijn deelname”: Bianca Boets, zus van Xandee, maakt éénmalige comeback in ‘Sing again’

    Ze won in 1994 het zesde seizoen van de ‘Soundmixshow’ en daarmee leek de carrière van Bianca Boets (41) gelanceerd. Maar de jongere zus van zangeres Xandee keerde het showbizzleven de rug toe. Toen de makers van ‘Sing again’ belden, wou ze hen dan ook resoluut afwijzen: “Ik had geen zin om opnieuw terecht te komen in dezelfde wereld die me als kind zo overweldigd had.” Maar de belofte die ze maakte aan haar overleden mama, deed haar van gedachten veranderen.
  2. Camille lost exclusieve details over concerten in het Sportpaleis: “Elke 9 minuten een andere outfit”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Camille lost exclusieve details over concerten in het Sportpa­leis: “Elke 9 minuten een andere outfit”

    62.500 zielen. Eén toverspreuk: CAMILLE. “Het wordt magisch, ik sleur maar liefst 28 dansers mee het podium op”, blikt de popster vooruit naar het Sportpaleis. Haar allereerste op - zeer straf - haar 22ste, en meteen in viervoud én uitverkocht. “Er gaat zoveel gebeuren dat er zelfs dingen kunnen mislopen.” Daarom als grote steunpilaar in haar kielzog: lief Dino Verhelst (24) om tien kledingwissels in goede banen te leiden. “Hopelijk stoot hij zijn hoofd niet zoals tijdens de repetitie.”