Het landgoed van Epstein in New Mexico staat te koop.
Volledig scherm
PREMIUM
Het landgoed van Epstein in New Mexico staat te koop. © GETTY/REUTERS - Fotomontage HLN

Nu beruchte ranch van Epstein te koop staat voor 23,3 miljoen euro: deze gruwel speelde zich af op zijn domeinen

CelebritiesEen domein van de in augustus 2019 overleden miljardair Jeffrey Epstein staat te koop. Het gaat om zijn zogenoemde ‘Zorro Ranch’, een groot landgoed in de Amerikaanse staat New Mexico. Het terrein omvat meer dan 7.500 hectare, telt talloze gebouwen en voorzieningen en staat te koop voor ruim 23,3 miljoen euro. Al valt het nog af te wachten of er geïnteresseerden zijn voor een pand met zo’n duister verleden. Want net als op zijn andere domeinen vielen slachtoffers en getuigen van de ene gruwelijke verbazing in de andere. “Zijn seksuele verlangens zaten zo diep dat Jeffrey 24/7 omringd wilde worden door perverse spullen.”

7 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    3 jaar geleden
    Kan de CIA / FBI / DEA daar geen "vergaderzalen" inrichten ? (soort abu ghraib voor de elite) en kijken welke rijke stinkerds (Royals incluis) een gepaste "exit" strategie kunnen plannen/ensceneren (met betalingen van schadevergoedingen aan slachtoffers)
  • wim CLAES

    3 jaar geleden
    Veel grond, maar nu niet echt een gigantisch huis. En als je je moet aantrekken wat er vroeger gebeurde op je bouwterrein of in je huis moet je niks meer kopen. Hier 500 m verder staan er twee kasten van villa's op wat tot de jaren 50 het lokaal stort was' die weten dat zelfs niet.want ze komen niet van de streek.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik begrijp die Roberts niet. Als ze de eerste keer met leugens meegelokt werkt en tot bepaalde zaken zou gedwongen zijn, waarom is ze dan de keren nadien weer meegegaan?? Geld? En waarom hebben haar ouders haar dan laten meegaan?
  • Van Eersel Guy

    3 jaar geleden
    En zo zijn er nog velen, ga maar eens kijken bij de mannekes met poen
  • Sonny Pollaere

    3 jaar geleden
    Ziet er een prikje uit. Spijtig dat het zover van huis is, anders deed ik zeker een bod op dit buitengewoon domein.