Illustratiebeeld, Mykonos.
Volledig scherm
Illustratiebeeld, Mykonos. © Getty Images

Muziekverbod en avondklok op populair Grieks vakantie-eiland Mykonos

De Griekse autoriteiten hebben door de coronacrisis een muziekverbod afgekondigd in horecazaken op het onder toeristen populaire eiland Mykonos. Daar zal tot 26 juli ook een avondklok gelden. Iedereen op het eiland, ook toeristen, moet tussen 1 uur en 6 uur in principe binnenblijven.

5 reacties

  • Chris Wouters

    3 jaar geleden
    Was de de jaren zeventig op Mykonos. Toen was er nog geen sprake van een invasie van de "jetset" en er waren niet veel bars. Maar als ik nu zie hoe her eraan toegaat, voora
  • Annie Vancauteren

    3 jaar geleden
    De WHo heeft al voor een hel gezorgd En ze hebben nog veel in petto.
  • Annie Vancauteren

    3 jaar geleden
    Gezondheid of dictatuur in werking? De WHo, nieuwe wereld orde, voor de mensen geen reizen, geen plezier. We zijn slechts vee. Zie Bill Gates. De bevolking denkt vrij te zijn? Hij kon zijn lachen niet inhouden
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Prima, zorgen dat de vakantie daar een hel wordt voor toeristen én alles valt stil. Gezondheid gaat boven plezier van losgeslagen toeristen.
  • Gungor Alper

    3 jaar geleden
    Zeker niet naar daar gaan!! Hoor van vrienden en kennissen dat de aantal coronagevallen de hoogte in schieten!!
  1. Koning huldigt hyperambitieus Belgisch miljardenproject in Namibische woestijn in: wat is het precies? En wordt de droom ook werkelijkheid?
    PREMIUM
    12

    Koning huldigt hyperambi­ti­eus Belgisch miljarden­pro­ject in Namibische woestijn in: wat is het precies? En wordt de droom ook werkelijk­heid?

    Aan grootse woorden en ambities geen gebrek in de woestijn van Namibië, op 8.000 kilometer van Brussel. Met de aankondiging van een investering van net geen 3 miljard euro in een groene waterstoffabriek en de bouw van een gloednieuwe haven van 1.300 hectare, zag Namibië koning Filip graag komen. Welke plannen zijn aangekondigd? Waarom trekken onze bedrijven daarheen? Hoe helpen ze ons en de Namibiërs vooruit? En hebben ze kans op slagen? “Het project is stilaan too big to fail.”
  2. Yannick deed al tientallen citytrips en deelt de slimme manieren waarop hij die aanpakt: “Weinig mensen weten dat je de beste tips op Pinterest vindt”
    PREMIUM

    Yannick deed al tientallen citytrips en deelt de slimme manieren waarop hij die aanpakt: “Weinig mensen weten dat je de beste tips op Pinterest vindt”

    Citytrips komen in alle gedaantes en formules, en fulltime reisblogger Yannick Merckx (27) van @hetismerckx op Instagram heeft ze allemaal al gedaan. Van Londen tot Boedapest, in de zon en in de regen. Na zeven jaar heeft hij genoeg slimme strategieën en trucjes ontwikkeld om van elk stadsbezoek een vlotte, gevarieerde en onvergetelijke minireis te maken. In deze aflevering van NINA's zomerreeks ‘De Vakantiekrak’ deelt hij ze allemaal. “Naar Parijs namen we onze vouwfietsen mee op de Thalys, gratis. Zo bespaarden we daar héél veel op transport.”