Pop-up mosselrestaurant Sergio Herman voor de rest van de zomer volzet
Eind vorige maand noemde hij het nog een ‘sprong in het diepe’, maar die bezorgdheid is nergens voor nodig gebleken: MOULES//FRITES, het pop-up mosselrestaurant van Sergio Herman op het strand van Zeebrugge is voor de rest van de zomer volgeboekt.
“Door de overweldigende reacties is het restaurantgedeelte volledig volzet. Het is momenteel dan ook niet meer mogelijk om een tafeltje te reserveren”, klinkt het op de website van MOULES//FRITES.
In het pop-up restaurant is plaats voor 120 gasten. Sergio Herman en zijn collega-chef Syrco Bakker serveren er, in een Ibiza-sfeertje, nog tot 15 augustus een driegangenmenu met garnaalkroketten, mosselen en dame blanche. Het vaste menu kost 65 euro per persoon.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
97
Siegfried Bracke niet langer voorzitter Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF): “N-VA veroordeelt mij zonder proces”
-
Update
Voorzitter Depraetere: “Vooruit stapt niet in regering als minimumlonen niet stijgen”
“Na deze verkiezingen komen er moeilijke tijden aan, ook budgettair. En moeten er dus moeilijke keuzes gemaakt worden.” Dat zegt Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere op de vooravond van 1 mei, de Dag van de Arbeid. Ook stelt ze voor het minimumloon naar 2.500 euro (bruto) op te trekken. Opvallend: Conner Rousseau tekent present, maar staat niet mee op het podium. Dat blijft voorbehouden aan lijsttrekkers en Gentenaars. -
Independer
Autoschade door een onbekende? Dit dien je te ondernemen
Het gebeurt meer dan je denkt: je komt bij je geparkeerde voertuig en ziet dat er een ferme deuk of kras in zit. Maar van de automobilist, e-stepper of fietser die tegen je wagen reed, is geen enkel spoor. Dekt je verzekering die schade? En wat moet je allemaal doen om ‘klacht tegen onbekenden’ in te dienen? Independer.be legt het uit. -
-
PREMIUM17
“Er bestaat voor de burger geen product om ze te bestrijden”: de tijgermug rukt op in Vlaanderen. Dit kun je er wél tegen doen
-
“Elk festival gelijk voor de wet”: Demir verleent geen uitzondering op herbruikbare bekers aan Tomorrowland
Er komt voor geen enkel groot zomerfestival een uitzondering op het gebruik van herbruikbare bekers, ook niet voor Tomorrowland. Dat meldt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) dinsdag. “Tomorrowland is een fantastisch festival dat meteen ook een kleine multinational is. Met zo’n naam en faam hoor je een voorvechter te zijn van een goed milieubeleid”, zegt ze in een persbericht. -
Lokale politie neemt meer dan 5.500 flessen lachgas in beslag in Ruisbroek
In Ruisbroek zijn meer dan 5.500 flessen lachgas in beslag genomen door de lokale politie Zennevallei. De flessen werden onderschept tijdens de levering ervan.Sint-Pieters-Leeuw -
UPDATE1
Vermiste Laura Trappeniers (66) volgens Spaanse krant vermoord “met zak over hoofd” teruggevonden in zee
-
10
Vermist Vlaams koppel in Tenerife: Laura (66) teruggevonden, echtgenoot (71) Marc nog spoorloos
-
Livios
Zo gebruik je je wasmachine en droogkast slimmer: “Het kost je iets meer, maar je bespaart ermee op de lange termijn”
Wie besparingen op de energiefactuur zoekt, neemt best een kijkje in de waskamer. We gebruiken de wasmachine en de droogkast vaak en die toestellen vertegenwoordigen dan ook een noemenswaardig deel van je energieverbruik. Hoe gebruik je ze op de meest energiezuinige manier? Bouwsite Livios vroeg het aan Arjan Hoffer van Bosch en Siemens. -
PREMIUM
Daarom staat je kind op wachtlijst om te voetballen: “Onze club draait op 55 vrijwilligers, dat zijn er 12 te weinig”
In Vlaanderen steken 56.000 vrijwilligers (quasi) onbezoldigd hun schouders onder het amateur - en jeugdvoetbal, maar 91% van die clubs heeft nood aan nieuwe mensen om de boel draaiende te houden. Daarbovenop is er ook een tekort aan middelen, waardoor 35% van de clubs een wachtlijst voor nieuwe leden heeft. Voetbal Vlaanderen pleit daarom voor een beter statuut voor vrijwilligers in de sport. “Waarom kan een flexijob wel in een café maar niet in de voetbalkantine?” -
PREMIUMInterview
Na 37 jaar maakt hoofdinspecteur Michelin zich bekend en onthult hij aantal geheimen: “Sommige chefs nemen het mij nog steeds kwalijk dat ik hun ster wegnam”