Prins Laurent en princes Claire zouden volgens kenners al maandenlang gescheiden leven van elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Laurent en princes Claire zouden volgens kenners al maandenlang gescheiden leven van elkaar. © BELGA

Prins Laurent achtervolgd door geruchten: zijn hij en prinses Claire al maanden gescheiden?

RoyaltyStaat het huwelijk van prins Laurent (57) en prinses Claire (47) op springen? Nu de prinses officieel afwezig zal zijn tijdens de feestelijkheden voor de Nationale Feestdag, draait de speculatiemolen op volle toeren. Al is dat niet de eerste keer. Zo meent een royaltywatcher in HUMO dat prins Laurent en zijn vrouw al maandenlang gescheiden door het leven zouden gaan én zou inmiddels ook duidelijk zijn waar prinses Claire de afgelopen tijd dan wél te vinden was. Wat heeft prins Laurent zélf te zeggen over deze geruchten? 

43 reacties

  • jos pauwels

    3 jaar geleden
    Laurent is de enige van het koningshuis in Pepinster zonder camera en in werkkledij is gaan helpen.Maar dat zien ze niet.
  • Jozef Van Mellaert

    3 jaar geleden
    Prins Laurent gaat zelf niets zeggen over de geruchten. Als hij iets zegt wordt het in de media toch altijd verdraait.
  • raymond van der craen

    3 jaar geleden
    Hebben die fans van Laurent en verder die heel koninklijke familie zich al afgevraagd hoeveel financiële steun die al gegeven hebben aan de slachtoffers van de natuurlamp? Opdoeken die handel en geef die uitgespaarde koninklijke dotatie integraal aan de mensen die het nodig hebben. Wie de schade met zijn eigen ogen gezien heeft zal deze opinie als vrij logisch beschouwen.
  • Nadine Torrekens

    3 jaar geleden
    Heb hem persoonlijk ontmoet is heel vriendelijk en springt direct recht als hij ziet dat iemand hulp nodig heeft zonder poes pas. Hij is altijd het zwarte schaap geweest in de familie. Hopelijk komt alles goed zowel voor hem, Claire en de kinderen
  • Ivan Willems

    3 jaar geleden
    Komaan gepeupel, laat die mensen toch gerust zeg. Lauren heeft het verdomd niet makkelijk gehad. Laat toch af dst gemoei. En als het zo is dat ze gescheiden zijn, zal het niet onze zaak zijn , maar de hunne. Kijk eerst naar jullie eigen leven.