Nina Derwael.
Volledig scherm
PREMIUM
Nina Derwael. © BELGA

INTERVIEW. Nina Derwael na recordscore optimistisch voor brugfinale: “Als ik die dag op mijn best ben, voel ik me meer dan klaar voor goud”

Olympische SpelenDe kwalificaties goed doorkomen is altijd een pak van haar hart. Op de Olympische Spelen in Tokio deed Nina Derwael het zelfs uitzonderlijk goed als nummer één op de brug met een recordscore van 15.366 en in haar zog een historische teamfinale: “Ik ben zo trots op iedereen.”

23 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Wat een dame en wat een sierlijkheid en de klasse van deze dame is onvergetelijk. IK krijg kippenvel als ik er naar kijk op TV. Ik hoop dat ze goud haalt op haar toestel, want zij is de enigste vrouw met een normale lengte in dat turn gebeuren.
  • Sonja Breens

    3 jaar geleden
    Proficiat, het was prachtig om jullie bezig te zien, een heel sterk team ik heb er van genoten Hop naar de volgende uitdaging
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Belgen laten hun kop niet hangen, een oefening minder en niemand spreekt erover, gewoon naar de volgende en terug blije gezichten, een team is maar sterk als hun band sterk is, prachtig om naar te kijken en hopelijk edelmetaal.
  • Michel Oyen

    3 jaar geleden
    Goed voorbereid , het resultaat zal volgen.
  • Marnix laureyns

    3 jaar geleden
    Knap gedaan. We steunen jullie 100 %.