Kermisattractie op Zuidfoor valt plots stil, video toont hoe inzittenden 5 minuten ondersteboven hangen: “Dat kan wel eens gebeuren”

BrusselOp de Zuidfoor in Brussel stopte zondagavond de attractie Move It 32 plots met draaien. De inzittenden hingen vijf minuten ondersteboven vooraleer de attractie weer op gang kwam en naar beneden kon. 

  1. Opbouw camping Horstfestival laat serieuze sporen na in Park Rolleveld

    Opbouw camping Horstfesti­val laat serieuze sporen na in Park Rolleveld

    Eindelijk is het festivalseizoen daar. Op verschillende plaatsen gaan er deze maand al festivals door, ook in Vilvoorde. Daar begint komende donderdag het Horst Arts and Musicfestival in het Asiat Park. Het festival duurt drie dagen en dus is er ook een camping voorzien, die in Park Rolleveld gesitueerd is. Al zorgt de opbouw in combinatie met de hevige regenval van de laatste weken wel voor een grote modderpoel.
    Vilvoorde
  2. CD&V Brussel wil meer politie en drugspreventie om de veiligheid te garanderen: “Je veilig voelen op straat zou een evidentie moeten zijn”
    PREMIUM

    CD&V Brussel wil meer politie en drugspre­ven­tie om de veiligheid te garanderen: “Je veilig voelen op straat zou een evidentie moeten zijn”

    Maandagmiddag stelde CD&V Brussel aan metrostation Ijzer haar campagne voor omtrent de Brusselse veiligheid. Zowel partijvoorzitter Sammy Mahdi Mahdi en lijsttrekkers Benjamin Dalle en Bianca Debaets waren aanwezig om 14 veiligheidsmaatregelen voor te stellen. Het metrostation is geen toevallige keuze; het is een plek die symbool staat voor de drugsproblematiek in de hoofdstad. Op de agenda staan onder andere een verdubbeling van het aantal wijkagenten, meer investeren in politie en een fusie van de Brusselse politiezones. “Mensen moeten terug in alle veiligheid hun kinderen naar school kunnen brengen of de auto kunnen parkeren zonder dat onze ruiten ’s ochtends ingeslagen zijn.”
    Stad Brussel