Een foto van prins Harry gedurende zijn polomatch in Aspen.
Volledig scherm
Een foto van prins Harry gedurende zijn polomatch in Aspen. © Photo News

Prins Harry springt op privéjet voor polowedstrijd, terwijl vader Charles oproept tot ‘groener’ leven: “Dit is gewoon hypocriet”

RoyaltyPrins Harry (36) ligt onder vuur nadat hij een privévliegtuig van een vriend gebruikte om van Aspen naar Santa Barbara te vliegen. Veel mensen noemen de hertog van Sussex, die zich regelmatig uitspreekt over het milieu en de klimaatsverandering, bijgevolg een hypocriet.

66 reacties

  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Ze willen alleen milieu maatregels voor de gewone mensen zodat zij verder kunnen blijven doen en nergens meer gestoord worden
  • John Geysen

    3 jaar geleden
    De mediasector, vooral in de UK, zou beter in de bouwsector gaan werken. Ik weet het afbreken is ook een kunst. Maar kijk in eigen boezem, waarvoor vliegen jullie niet de wereld rond? Besef dat mensen in bepaalde omstandigheden het vliegtuig gebruiken. Meer bepaald, om op vakantie te gaan!
  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Iedereen is hypocriet , kijk eerst naar uzelf en u familie en oordeel dan .
  • kim dewaele

    3 jaar geleden
    Alles wat ze doen of zeggen is hypocriet, ze gaan lopen voor de journalisten maar ze zoeken ze steeds op, ze willen zelfstandig zijn maar vinden dat ze nog steeds recht hebben op geld…
  • Jean-Claude Van Meirhaeghe

    3 jaar geleden
    Het klimaat is een bewijs dat alle regeringen hun botten aan geveed hebben, er is al sprake van de jaren '60 en toch stoppen ze niet met vliegers te bouwen en fabrieken die maar zwavel en dergelijje de lucht in blazen en maar zwijgen van de ruimtevaart met al hun gedoe met mars en de ruimte in vliegen voor het plezier en om de zakken te vullen, laat de krant daar eens meer over schrijven dan alleen maar ovee Afganistan te zeveren.