BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Eind september gaat Vlaamse geldkraan met coronasteun aan bedrijven dicht: wie geniet nog bescherming, en hoe hoog is factuur al opgelopen?

Almaar minder ondernemers in Vlaanderen maken nog gebruik van coronasteun. In juni waren er nog ruim 21.400 aanvragen, het laagste aantal sinds augustus vorig jaar. “Dat is goed nieuws en betekent dat zo goed als alle ondernemers aan de slag zijn”, aldus Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V). De factuur aan Vlaamse steun om onze ondernemingen de kop boven water te helpen houden, liep ondertussen wel enorm hoog op. Eind september gaat de geldkraan normaal voor iedereen dicht.  

29 reacties

  • daan aerts

    3 jaar geleden
    Die Chokri lacht zichzelf nog altijd een bult met zijn gekregen steun.
  • raymond van der craen

    3 jaar geleden
    Het land is om zeep geholpen door zulke onbekwame ministers. Wie gaat nu het begrotingstekort van 36 miljard terugbetalen? Wie gaat de stijgende energie prijzen betalen? Alles is duurder geworden zelfs de zelfstandigen en horeca uitbaters die wij gered hebben met overheidssteun verhogen hun prijzen en zuigen de gewone man uit. Oh ja bedankt voor de indexaanpassing daar komen we blijkbaar ver mee.
  • Wilfried David

    3 jaar geleden
    Crevits een van domste politiekers van het terzielle garant cdnv hebben mensen te veel belogen en zakken gevuld
  • Magda De Munck

    3 jaar geleden
    Eind september komen de nieuwe belastingen aan de beurt.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Er zijn er die het moeilijk gehad hebben en anderen hebben op een schandalige wijze rijkelijk geprofiteerd. Diegenen die ze per ongeluk vinden gaan het geld moeten terug betalen. Van een boete spreekt men niet. Gaat men dit maar zo laten ? Moet een misdrijf ( stelen van het geld van de burger, niet bestraft worden ?