Bodycambeelden tonen hoe zwarte man gebroken kaak, drie gebroken ribben en gebroken pols oploopt na politiegeweld

Na een verkeerscontrole in Monroe, Louisiana wordt Aaron Bowman aan de kant gezet. Agent Brown is in de buurt en gaat een kijkje nemen, hij slaat de zwarte man 18 keer met zijn zaklamp. Het slachtoffer loopt een gebroken kaak, drie gebroken ribben en een gebroken pols op.

  1. 
Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-geheim: “Een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”
    Play
    Showbits
    2

    Danni Heylen onthult ‘F.C. De Kampioenen’-ge­heim: “Een grote musical lag op tafel, maar om deze reden zei ik stellig nee”

    Zondag mocht Danni Heylen 73 kaarsjes uitblazen, maar aan stoppen met werken denkt de actrice nog lang niet. “Zo lang het hoofd en het lichaam mee wil, gaat iemand die acteert niet met pensioen”, vertelt ze fier. Ook toen in 2011 na 21 jaar een einde kwam aan ‘F.C. De Kampioenen’, zat Danni allesbehalve in zak en as. Theatermakers casten haar bij de vleet voor nieuwe producties en dat maakt dat haar agenda tot juni 2025 goed vol staat. Waarom ze nog zo graag blijft acteren? En waarom er nooit een theaterversie van ‘F.C. De Kampioenen’ kwam? Je komt het te weten in deze nieuwe Showbits.
  2. KIJK. Heldhaftige politieagenten kunnen 8-jarig meisje redden uit brandend appartement
    Play

    KIJK. Heldhafti­ge politie­agen­ten kunnen 8-jarig meisje redden uit brand, ondanks ze zelf bijna worden bevangen door rook

    Het Henderson Police Department in Nevada heeft een 8-jarig meisje kunnen redden uit haar woonplaats waar een brand woedde. Bij aankomst ziet de politie hoe de ramen van het appartement al verbrijzeld waren en er rook en vlammen uit het appartement kwamen. Volgens informatie van de agenten zitten binnen een kind en haar moeder vast en dus besluiten ze het appartement binnen te gaan. Eenmaal binnen wordt een 8-jarig kind al snel aangetroffen. Het meisje is duidelijk overstuur en roept de hele tijd om haar moeder. Uiteindelijk worden nog twee honden gered uit het appartement. Voor de rest blijkt er niemand aanwezig.