Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Evenepoel zet kandidatuur voor WK kracht bij met geweldige solo in Druivenkoers: “Droom om er in eigen land bij te zijn”

WielrennenRemco Evenepoel (21) heeft met een imposante solo van 60 kilometer de Druivenkoers gewonnen. Onze landgenoot van Deceuninck-Quick.Step werd onderweg zowaar even opgehouden door een brand langs het parcours, maar zelfs dat kon hem niet afstoppen. Een visitekaartje dat kan tellen, zo’n maand voor het WK, maar bondscoach Sven Vanthourenhout blijft rustig. “De Druivenkoers winnen is mooi. Maar het is geen WK.”

52 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Deze man is niet taakbewust en Tokio heeft dat bewezen.
  • Geert Teirlynck

    3 jaar geleden
    De vraag die hier moet worden gesteld is of Remco 100% zal rijden achter Julian Alaphilippe als die weg is. Dat Remco goed is staat nu toch buiten discussie.
  • Theo Collewaert

    3 jaar geleden
    Remco verdient het om mede kopman te zijn van de Belgische ploeg. Alles op VA zetten is een grotere gok dan het niet meenemen van Remco. Welk argument zou de bondscoach nu kunnen hebben om Remco thuis te laten ? Als hij vreest dat Remco voor Alaphilippe zou rijden dan is dit evenzeer het geval met Van Aert, wie zegt dat die niet voor Roglic gaat rijden ? Ge kunt toch geen Van Avermaet meenemen en een Remco thuis laten.
  • Theo Collewaert

    3 jaar geleden
    Remco verdient evenveel als VA om kopman te zijn van de Belgische ploeg,
  • rita boom

    3 jaar geleden
    Remco niet laten meegaan want als het er op aankomt dan rijdt hij voor Lefevre dus Alaphillipe en zeker niet voor Wout