Elke Voorspoels uit 'Blind Getrouwd' is mama geworden van een dochtertje Mila
Volledig scherm
Elke Voorspoels uit 'Blind Getrouwd' is mama geworden van een dochtertje Mila © Instagram

Elke uit 'Blind Getrouwd’ bevallen van een dochtertje

ShowbizzHeugelijk nieuws voor Elke Voorspoels (39). De voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidate is mama geworden van een dochtertje. Het meisje kreeg de naam Mila. Hoewel Elke vorige maand al beviel, maakte ze het nieuws nu pas bekend op Instagram.

1 reactie

  • Anne JACOBS

    3 jaar geleden
    Je dat zwanger worden dat kwam door "échte" liefde! Veel geluk aan julie drietjes, geniet ervan. Enne ja, mooi koppel met prachtig kindje.
  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”