© ISOPIX

Dan toch geen eenzame Valentijn voor ‘Romeo’ Chris Van Tongelen?

Een maand nadat Chris Van Tongelen aankondigde dat zijn relatie met Brigitte Derks is afgelopen, komt Dag Allemaal met het gerucht dat er mogelijk al een nieuwe vrouw in het leven van de 48-jarige zanger zou zijn.

ehu

© Photo News

Het weekblad heeft het over een zekere ‘K.’, een getrouwde journaliste en Romeo’s-fan die de laatste maanden op elk optreden en bij elke acte de présence aanwezig was. Dag Allemaal beweert dat er een relatie zou ontstaan zijn tussen de twee en dat dat mogelijk de reden was van de in januari aangekondigde huwelijksbreuk.

In het weekblad getuigt een andere fan, die de dingen al een tijdje vermoedde. “We hebben met ons kliekje fans al langer in de gaten dat ze een meer dan gezonde aandacht toont voor Chris. Tijdens een recente Romeo’s-trip in het buitenland was ze er ook weer bij.”

Chris Van Tongelen was veertien jaar samen met Brigitte Derks. De twee waren ook tien jaar getrouwd. Het werd voor beiden al de tweede scheiding. Brigitte was voor ze een relatie kreeg met Chris getrouwd met acteur Frank Hoelen, de vader van Ian Thomas. Ook Chris had al een huwelijk achter de rug voor hij Brigitte ontmoette.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer