Cavendish en Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Cavendish en Lefevere. © Getty Images

Ook met nieuw contractvoorstel blijft het water diep tussen Lefevere en Cavendish: “Hij zegt: ‘Mijn imago is veel waard’”

WielrennenMark Cavendish mag nog een jaartje blijven. Tenminste, als dat is op de voorwaarden van zijn grote baas Patrick Lefevere. Die heeft Cavendish nu een nieuw contractvoorstel gedaan, waar Cavendish zich nog lang niet kan in vinden. “Cavendish heeft wat dat betreft torenhoge verwachtingen en ik ben heel realistisch. Dat is een moeilijk huwelijk.”

52 reacties

  • Tony De Moor

    3 jaar geleden
    Campenaerts zou inderdaad passen bij het team !
  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    Cav moet niks forceren , hij heeft goede benen. De andere best op pensioen laten gaan. De lonen in de sport en bij hun figuranten zijn twintig maal te hoog.
  • Eric Van Ginhoven

    3 jaar geleden
    Als hij wil blijven koersen, vind ik dat hij zijn contract moet verléngen bij Patrick Lefevere, Gewoon al uit respect. Zonder Lefevere had hij nergens meer gestaan.
  • guy van meeuwen

    3 jaar geleden
    Campenaerts zou een prima aanwinst zijn. Cav is uitgemolken, hij kan volgend jaar nooit brengen wat hij dit jaar presteerde. Laten vertrekken.
  • Geert Vermuyten

    3 jaar geleden
    Cav, dan maar op pensioen ! Want je wint géén enkele koers nog , als je ploegmaats hun ziel niet uit hun lijf rijden voor u ! Bye bye , en tot nooit meer .