Een werknemer van een Mercedes-Benz-fabriek in het Amerikaanse Vance (Alabama). (Foto uit 2017).
Volledig scherm
Een werknemer van een Mercedes-Benz-fabriek in het Amerikaanse Vance (Alabama). (Foto uit 2017). © AFP

Amerikaanse industrie weer op niveau van voor coronacrisis

De productie van de Amerikaanse industrie is weer terug op het niveau van voor de coronacrisis. De fabrieken, mijnbouw- en nutsbedrijven zijn de gevolgen van de coronapandemie, die voor een ongekende ineenstorting zorgde, weer volledig te boven. Dat komt naar voren in een nieuw rapport van centralebankenkoepel Federal Reserve.

3 reacties

  • Joris VanGestel

    3 jaar geleden
    Trump had de geweldige economie onder Obama geërft, hij heeft de staatschuld put alleen maar dieper gemaakt door zijn taxbreaks aan de rijken. Trump heeft effectief de middenklasse kapotgemaakt gedurende zijn 4 jaar tirannie. Jacques
  • Guido Schotte

    3 jaar geleden
    Dus met andere woorden is het niet verbetert.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    Weer die fantastische geld goochelaars bij de overheid, Hoe is het mogelijk, het werkloosheidspercentage staat nu op 5,9 %, dit meldde het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics vandaag. Bijna 2X zoveel dan een paar jaar geleden, toen President Trump aan het stuur stond. De inflatie in VS stijgt naar hoogste niveau in bijna 13 jaar, 5,4 % in vergelijking met een jaar eerder? O ja , niet voor het een of ander, President Trump had geen inflatie. US staatsschuld staat nu op $26,700,000,000,00..