Hernan Losada verliet het schip in januari voor een avontuur in de Amerikaanse MLS. Zijn opvolger Will Still werd te groen bevonden. Nu moet Beerschot na het ontslag van Peter Maes op zoek naar een vierde trainer op een jaar tijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Hernan Losada verliet het schip in januari voor een avontuur in de Amerikaanse MLS. Zijn opvolger Will Still werd te groen bevonden. Nu moet Beerschot na het ontslag van Peter Maes op zoek naar een vierde trainer op een jaar tijd. © Belga/Photo News

Groeipijn op het Kiel: pech en een (te) snelle groei zorgen voor conflicten en verkeerde inschattingen

Jupiler Pro LeagueQuo vadis, Beerschot? Troosteloos laatste. Na het ontslag van Peter Maes op zoek naar z’n vierde coach in 2021. Of hoe pech en een (te) snelle groei tot interne conflicten en verkeerde inschattingen heeft geleid.

6 reacties

  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Mooi artikel, een keurige samenvatting van de korte geschiedenis van dit nieuwe Beerschot ontstaan uit de fusie met Wilrijk. Als Antwerpsupporter had ik vooral bewondering voor de steile opgang van deze fusieploeg. Hopelijk blijven Antwerp en andere grootheden binnen het Belgisch voetbal bespaard van slechte overname scenario's door buitenlandse investeerders. Het hedendaags voetbal is bijna geen sport meer maar neigt eerder naar een rijkeluis speeltje waarbij de supporters de dupe worden.
  • Chris Van Dieren

    3 jaar geleden
    Dit wordt een Waasland Beveren scenario. Een wrange smaak na 7 mooie jaren.
  • Youssef Barca

    3 jaar geleden
    Te weinig kwaliteit
  • Danny Callaert

    3 jaar geleden
    Te weinig kwaliteit en dit kan niet meer worden rechtgezet. Beerschot zakt.
  • Romero Rondas

    3 jaar geleden
    Met het vertrek van tissoudali ligt er een groot pijnpunt bloot.. Holzhauzer mist die finale afspeel mogelijkheid.. De vervangers zijn van veel lagere kwaliteit..