• 41' Goal Koji Miyoshi
  • 69' Goal Michael Frey
  • Paul Onuachu Goal 13' 80'

Bosuil davert: Antwerp klopt Racing Genk na spektakelstuk en nestelt zich in spoor van Club

Jupiler Pro LeagueDuels tussen Antwerp en Genk zijn een garantie op spektakel en goals, zes stuks. Antwerp ging op karakter op en over Racing Genk. 4-2. De Great Old beent Genk bij en nestelt zich in het spoor van Club Brugge.

28 reacties

• marcel lion

3 jaar geleden
    Wat men ook zegt, wie de meeste doelpunten maakt wint. Logisch toch,of je nu een uur geslapen hebt of niet enkele minuten is soms genoeg. Verdiend of niet !
  • Rudy Claes

En op die manier wordt Club weer kampioen op 1 been !
  • Edward Latis

Als ze 2x verliezen komt er geen kat meer zien.
  • Vince Geerts

Verstraeten wat is dat zeg, van wat wind valt die al spectaculair om!
  • Joren Vanherf

@Jenny Charels als je niet de ganse wedstrijd hebt gezien moet je zwijgen . Deze match is normaal winst voor Genk met het voetbal da genk getoond heeft tov he tanti voetbal van Antwerp die gewoon geluk hadden en tegen de gang van het spel in scoorden! Een shwalbe en saves van butez voorkwamen dat Genk in de eerste heldt normaal met 0-3 de rust in ging. Antwerp was nergens! Als er 2 ploegen verdiend aan de leiding zouden mogen staan is het wel Genk en union en de rest overtuigd helemaal niet !