Jennifer Hough - Kenneth Petty & Nicki Minaj
Volledig scherm
Jennifer Hough - Kenneth Petty & Nicki Minaj © rv

Slachtoffer van verkrachting door echtgenoot Nicki Minaj geeft interview: “Ik ben er klaar mee altijd bang te zijn”

CelebritiesIn 1994 werd Jennifer Hough (43) het slachtoffer van verkrachting door Kenneth Petty (43), de echtgenoot van Nicki Minaj (38). De vrouw heeft nu een interview gegaan over het voorval. Volgens Hough probeerden Petty en Minaj haar te dwingen haar beschuldigingen in te trekken.

0 reacties

  1. Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastilte terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”
    Play
    Showbits

    Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastil­te terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”

    In 2003 deed een piepjonge Hadise (38) auditie tijdens ‘Idool’ voor Nina De Man (48), 21 jaar later delen ze de jurytafel. “Ik was al geruime tijd aan het onderhandelen met tv-zenders, maar dit klopte gewoon”, vertelt Hadise. Met 14,7 miljoen volgers behoort ze tegenwoordig tot de grootste sterren van Turkije. “Mijn deelname aan het Songfestival heeft me naar daar geleid, maar ik kom hier nog veel. En graag”, vult ze aan. Nina leidt ondertussen een leven buiten de schijnwerpers. Wat precies? En hoe deze reünie aanvoelt voor de dames? Dat kom je te weten in een nieuwe Showbits.
  2. ‘Nonkels’-acteurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”
    PREMIUM
    TV
    6

    ‘Non­kels’-ac­teurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”

    De knetterende chemie die u op het scherm ziet tussen ‘Nonkels’-acteurs Blaise Afonso (30) en Assa Sylla (27) is er ook in het dagelijkse leven. Vier jaar geleden leerden de twee elkaar kennen op een filmset en intussen zijn de tortelduiven getrouwd en de ouders van een pasgeboren baby. In dit interview vertellen Blaise en Assa hoe het is om als koppel samen te werken en staan ze stil bij het racisme dat ‘Nonkels’ tackelt. “In Italië werd ik tegengehouden op de luchthaven. ‘Je moet betalen of je mag het land niet binnen', kreeg ik te horen.”