Noa Lang en Francis Amuzu tijdens de vorige confrontatie tussen Club en Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang en Francis Amuzu tijdens de vorige confrontatie tussen Club en Anderlecht. © BELGA

Ons panel over de vraag of Anderlecht dit Brugge kan afstoppen? “Club is een compleet elftal dat zijn gelijke niet kent in België”

Jupiler Pro LeagueVan de Red Bull Arena naar het Lotto Park. Club Brugge is op veroveringstocht. Hoe stopt Anderlecht de Brugse machine zondag in godsnaam af? Olivier Deschacht, Lorenzo Staelens en Philippe Albert zoeken naar oplossingen voor hun ex-club. “Het Anderlecht van de tweede helft tegen KV Mechelen of Oostende maakt zeker kans. Die vorm is nodig, want anders zal het niet lukken.”

16 reacties

  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Ja, johan schatteman, Club had gevraagd om pas te moeten meedoen vanaf de play-offs. Zoals bij de Crocky cup waar je later instapt als grote club. Maar de anderen vonden dat competitievervalsing, raar hé?
  • johan schatteman

    3 jaar geleden
    Waarom alles geven in de competitie als alles toch tot het minimum herleid wordt in de playoffs? Pure competitie vervalsing
  • Pieter De Weerdt

    3 jaar geleden
    Ik ga niet akkoord met Jon de roo. Sobol heeft tegen PSG supergoed gespeeld! Kom Op! Hij heeft enorm vaak Messi kunnen afstoppen en Hakimi! Tegen Leipzig had hij inderdaad wel een mindere dag maar dan nog was hij op post wanneer het echt moest
  • Diego Wille

    3 jaar geleden
    Brugge kan alleen van zichzelf verliezen
  • marc castermans

    3 jaar geleden
    Grinta zal bepalen wie wint.