Prins Laurent reageert op de afwezigheid van prinses Claire.
Volledig scherm
Prins Laurent reageert op de afwezigheid van prinses Claire. © Borgerhoff/Photo News - Fotomontage HLN

Prins Laurent reageert op afwezigheid van Claire: “Ze is het kotsbeu hoe ze behandeld wordt”

RoyaltyPrins Laurent (57) is niet opgezet met alle kwalijke verhalen en geruchten die over hem en prinses Claire (47) worden verteld. Dat verklaarde de prins vanochtend aan Het Nieuwsblad tijdens zijn bezoek aan het revalidatiecentrum TrainM in Antwerpen. Opvallend genoeg maakte ook zijn vrouw vandaag voor het eerst sinds lang weer haar opwachting

13 reacties

  • An Peeters

    3 jaar geleden
    de gewone burger is het ook beu om steeds meer en meer belasting te moeten betalen en een kleine elite steeds rijker te zien worden, lijkt sterk op de Middeleeuwen
  • Lambrechts Gilberte

    3 jaar geleden
    Waar heeft hij het over? Niemand zegt wat negatiefs over Claire. De pers ook niet, wat zou er haar verweten kunnen worden? Laurent moet dan maar duidelijker zijn. Claire was doodziek maar we hebben er niets van mogen weten, van de kinderen weten we ook niets, zijn mooie lieve kinderen denk ik. Maar de papa is een spécialeke.
  • lieve vanderstraeten

    3 jaar geleden
    Ga allebei werken voor uw centen zoals ze in Nederland doen, dan hebben jullie geen tijd om te zaniken over zulke futiliteiten!
  • Rael Rhanouti

    3 jaar geleden
    Tja de media is enkel op sensatie uit. Die journalisten verdienen daar hun brood mee. Het maakt hen niet uit wie of wat ze daarmee kwetsen, als ze maar de sensatie behalen. En trouwen met iemand van de Koninklijke familie of van adel dat is ook een stuk trouwen met de media. Dat hoort er nu eenmaal bij.
  • Emmanuel Veraart

    3 jaar geleden
    Prins Laurent is en blijft degene van heel de koninklijke familie met normale reacties en daarbovenop een gezonde dosis humor, wat je van de rest niet kunt zeggen.