Deze week in 'Familie': Iris is niet goed bezig en een nieuw personage doet haar intrede

TVDeze week staat er weer heel wat te gebeuren in ‘Familie’. We beginnen al meteen met de introductie van een nieuw personage Kato, een zeer goede vriendin van Louise (Charlotte Sieben). Zij hebben samen een hele tijd opgetrokken tijdens hun wereldreis.

2 reacties

  • Linda Heintjens

    3 jaar geleden
    Zal me een worst wezen!
  • Dirk Bytebier

    3 jaar geleden
    Heb familie vroeger met heel veel plezier gevolgd maar nu is het kijken niet meer waard
  1. Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”
    PREMIUM
    TV

    Nina De Man keert dankzij ‘Sing again’ terug naar televisie: “Ik voelde me een giraf in een vijver vol met koivissen”

    Met haar snedige kritiek als jurylid in de eerste twee edities van ‘Idool’ ontpopte Nina De Man zich tot een geliefd televisiegezicht. Tot ze plots van het scherm verdween. Tien jaar later keert Nina terug naar de buis als jurylid in ‘Sing again’. In dit gesprek legt ze uit waarom ze de showbizz vaarwel zei en de ommezwaai die ze maakte in haar leven. “Ik weet dat ik voor mijn huidige leven in de wieg gelegd ben.”
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”