Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Jean-Jacques De Gucht is samen met dochter van Guy Verhofstadt

Jean-Jacques De Gucht, Vlaams parlementslid en zoon van Karel De Gucht, is samen met Charlotte Verhofstadt, dochter van Guy Verhofstadt. Dat hebben de twee bekendgemaakt op Instagram. 

18 reacties

  • Janine Stevens

    3 jaar geleden
    De politiek begint zo stilaan een familiebedrijf te worden. Als je optelt hoeveel zonen en dochters van politici ook hun boterham verdienen in de politiek, bekwaam of niet speelt helemaal geen rol, dan val je achterover
  • Emiel Vandeplas

    3 jaar geleden
    Nochtans de respectievelijke schoonvaders kunnen elkaars bloed drinken . Herinner VLD-congres waar toen voorzitter De Gucht het terechte stemresultaat voor confederatie statutair moest uitvoeren maar waarbij Verhofstadt hem gewoonweg tackelde en voorzitterschap ontnam tegen de eigen statutaire regels in.
  • Bart Verwegen

    3 jaar geleden
    Beoordeel die mensen niet op de daden van hun ouders, ik wens hun veel succes.
  • Emmanuel Veraart

    3 jaar geleden
    Och, hoe schattig ! Waarschijnlijk op elkaar verliefd geworden tijdens het druiventrappelen op de wijndomeinen in Toscane van hun vaders. Domeinen gekocht met sjoemelgeld en het zweet van de Belgische bevolking.
  • Guido dyck

    3 jaar geleden
    Hun broodjes zijn gebakken,zij nog ,zoals vele politieke kinderen/vrienden/echtgenoot (-tes) een jobke in Europa als medewerker (-ster).Dat betaalt goed en je bent gerust.' t leven is mooi.