Getty Images, HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images, HLN

Hoe kan je je cryptomun­ten op een winstgeven­de manier verkopen? Experten leggen hun strategie uit

Met de lancering van de bitcointracker bereikte de cryptomunt woensdag een nieuwe recordkoers van bijna 67.000 dollar (57.500 euro). Crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers leggen uit hoe je in cryptomunten handelt en hoe je op een slimme – lees: winstgevende – manier je cryptomunten verkoopt. 

  1. 2.182 euro voor een kamer in een woonzorgcentrum: wat zijn je opties als je dat niet kan betalen?
    PREMIUM

    2.182 euro voor een kamer in een woonzorg­cen­trum: wat zijn je opties als je dat niet kan betalen?

    Steeds meer mensen vragen zich af of hun pensioen zal volstaan om van hun oude dag te genieten. Geen onterechte vraag, want de gemiddelde prijs voor een kamer in een woonzorgcentrum bedraagt vandaag 2.182 euro per maand, een nieuw record. Een assistentiewoning of thuiszorg kunnen een alternatief bieden, maar zijn die financieel interessanter en moet je dan op bepaalde zaken inboeten? Wij zochten het uit: “Het prijsverschil met een woonzorgcentrum is significant.”
  2. Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze crypto-experts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”
    PREMIUM

    Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze cryp­to-ex­perts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”

    Er gaat geen dag voorbij of er valt wel iets te beleven in de wereld van Bitcoin en andere cryptomunten. Hoge en lage koerssprongen lossen elkaar in sneltempo af. Kriebelt het bij jou (en je portemonnee) om te investeren in het digitale monetaire systeem? Zorg dan dat je je goed voorbereid en ook bewust bent van de valkuilen. In deze reeks zetten crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers je op weg met de belangrijkste informatie. Vandaag: waar kan je welke digitale munten aankopen? Hoe doe je dat stap voor stap? En hoe bescherm je je tegen hackers?