©  AFP

Juventus kruipt door het oog van de naald na winning goal van Cuadrado in extra tijd

Juventus heeft na een 1/9 opnieuw aangeknoopt met de overwinning in de Italiaanse Serie A. Tegen Fiorentina was het erg lang zwoegen, tot Juan Cuadrado de Oude Dame naar een delirium schoot in de 91e minuut.

Jens Heylen

Het duel tussen Juventus en Fiorentina leek lange tijd af te stevenen op een droge 0-0, maar de troepen van Allegri wisten met een mannetje meer uiteindelijk toch de drie punten in Turijn te houden. Juan Cuadrado schoot de felbevochten 1-0 in de extra tijd tegen de touwen.

Juventus wordt met deze overwinning achtste met 18 punten, op een ruime afstand van Napoli en AC Milan.

Praet verliest

Eerder op de dag verloor het Torino van Dennis Praet met 1-0 bij Spezia. De Rode Duivel maakte de 90 minuten vol bij de bezoekers, maar slaagde er niet om mee de gelijkmaker te forceren. Torino bekleedt de dertiende plaats met 14 op 36, Spezia staat twee plaatsen lager geposteerd met drie punten minder.