Lien Willaert en Darya Gantura
Volledig scherm
PREMIUM
Lien Willaert en Darya Gantura © Dieter Bacquaert

Lien Willaert en Darya Gantura van ‘Red Sandra’ zijn bezorgde mama’s: “Ik ben al vaak met m’n zoontje naar spoed gegaan”

Showbizz‘Red Sandra’, de film van Jan Verheyen (58) en zijn vrouw Lien Willaert (45) die nu in de bioscoopzalen speelt, vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart. William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog een jaar te leven. De vader weigert op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie. In een eerlijk dubbelinterview praten regisseur Lien Willaert en hoofdrolspeelster Darya Gantura (35) over het moederschap, loslaten en hoe ver ouderliefde kan gaan.

1 reactie

  • Ivan Smissen

    2 jaar geleden
    Lien Willaert schrijft aan de lopende band dieetboeken maar zo te zien is het erg onwaarschijnlijk dat zij haar eigen voedingstips volgt.
  1. Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastilte terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”
    Play
    Showbits

    Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastil­te terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”

    In 2003 deed een piepjonge Hadise (38) auditie tijdens ‘Idool’ voor Nina De Man (48), 21 jaar later delen ze de jurytafel. “Ik was al geruime tijd aan het onderhandelen met tv-zenders, maar dit klopte gewoon”, vertelt Hadise. Met 14,7 miljoen volgers behoort ze tegenwoordig tot de grootste sterren van Turkije. “Mijn deelname aan het Songfestival heeft me naar daar geleid, maar ik kom hier nog veel. En graag”, vult ze aan. Nina leidt ondertussen een leven buiten de schijnwerpers. Wat precies? En hoe deze reünie aanvoelt voor de dames? Dat kom je te weten in een nieuwe Showbits.
  2. 19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”