AP
Volledig scherm
© AP

Alec Baldwin pleit voor meer politieagenten op filmsets

FilmAlec Baldwin (63) heeft van zich laten horen op Twitter. De Amerikaanse acteur schoot op 21 oktober per ongeluk de 42-jarige cameraregisseur Halyna Hutchins dood op de filmset van ‘Rust’. Op zijn sociale media vraagt Baldwin nu om in toekomst meer politieagenten in te schakelen. Zij moeten volgens de acteur het gebruik van wapens op de set monitoren.

5 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    2 jaar geleden
    Hij begint al zwaar te kronkelen, want hij kan echt geen kant meer uit. Wat hem wel staat te wachten is: onder het misdrijf van "fourth-degree felony manslaughter" de maximale straf volgens de wet van New Mexico is een boete van $5.000 en/of een gevangenisstraf van 18 maanden. Dit is de lichtste straf dat Baldwin kan krijgen.
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Mr Wilms, je hebt blijkbaar geen flauw idee van hoe men op zo'n set te werk gaat. En Wesley, special effects kosten een pak meer geld dan wapens gebruiken die al voorhanden zijn. En als ik me niet vergis knelt daar bij het maken van deze film het schoentje. De (voorlopig) enige zinvolle opmerking hier is die van Birgit. Iemand die met wapens poseert zoals Mevr Gutierrez, heeft niet de juiste mentaliteit voor de job.
  • Jan Wilms

    2 jaar geleden
    Een wapen richten op iemand die je niet en zeker niet als je het niet gecontroleerd hebt.Dat is een van de eerste lessen die je krijgt als je je militaire dienst hebt gedaan dus geen excuses jij hebt gericht en de trekker over gehaald
  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Neen men zou Echte wapens op Filmsets gewoon moeten verbieden !! Dat is trouwens helemaal niet meer nodig met de Computer technologie en special effects ? Maar ja Amerikanen en hun verslaving aan vuurwapens en explosieven !?
  • birgit vanderest

    2 jaar geleden
    Is het niet logischer om de wapenmeester beter te screenen?