Pogba hoopte het voetbalplezier terug te vinden bij de nationale ploeg, maar hij kreeg nog meer ellende over zich heen. ©  RMC Sport

VIDEO. Paul Pogba schreeuwt het uit van de pijn na onschuldig schot op training

Pech voor Frankrijk en Paul Pogba. Op de eerste trainingssessie met de nationale ploeg blesseerde hij zich aan de dij na een onschuldig ogend schot tijdens een afwerkingsoefening.

Paul Pogba beleeft niet bepaald een gelukkige periode. Door zijn rode kaart tijdens de 0-5-nederlaag tegen Liverpool eind oktober moest hij geschorst toekijken toen Manchester United het opnam tegen Tottenham en Manchester City. Bij de Franse nationale ploeg hoopte hij zijn voetbalplezier terug te vinden, maar al na één trainingssessie zat het erop.

RMC Sport deelde op Twitter beelden van het bewuste moment waarop Pogba na een schot bij een afwerkingsvorm het even uitschreeuwt van de pijn, naar de dij tast en vervolgens strompelend het trainingsveld verlaat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Pogba mist de WK-kwalificatieduels tegen Kazachstan en Finland en wordt in de selectie vervangen door Jordan Veretout van AS Roma.

Vorig seizoen sukkelde Pogba ook al met een hamstringblessure. Bij het geplaagde Manchester United houden ze hun hart vast.  (vdm)

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer