©  Jan Van der Perre

KSK Beveren gaat naar de voorstellen van Waasland-Beveren luisteren

Een ruime meerderheid van de aandeelhouders van KSK Beveren, de voetbalclub uit tweede provinciale, heeft op de algemene vergadering een mandaat gegeven aan het bestuur om te gaan praten met Antoine Gobin, de voorzitter van profclub Waasland-Beveren.

pavi

LEES OOK: De strijd om de ziel van SK Beveren: “Het laatste woord blijft sowieso aan de supporters”

Gobin deed vorige week een emotionele oproep om de strijdbijl tussen de twee clubs te begraven en opnieuw samen te werken onder de naam KSK Beveren, met het stamnummer 2300.

Bij veel supporters van KSK Beveren, die hun club elf jaar geleden oprichtten uit onvrede na de door hun strot geramde fusie met Red Star Waasland, is er weinig enthousiasme voor een hereniging met de club uit 1B. 94 supporters zijn lid van de vzw en hebben op die manier inspraak in het beleid van hun club.

Ze mogen meebeslissen over alle belangrijke zaken en geloven niet dat Waasland-Beveren, in handen van een Amerikaans investeringsbedrijf, hen die garantie kan bieden. Maar gaan luisteren kan geen kwaad, vinden ze.

Van de 64 aanwezige leden op de vergadering stemden er slechts vier tegen. Een afspraak is er nog niet, maar het gesprek met Gobin zal niet lang op zich laten wachten.

MEER OVER SK Beveren

MEER OVER VOETBAL