Eli Iserbyt krijgt een tik van Toon Aerts op het moment dat hij van z'n flink uit de kluiten gewassen Kwaremont wil drinken. 't Zorgde voor hilariteit op het podium.
Volledig scherm
PREMIUM
Eli Iserbyt krijgt een tik van Toon Aerts op het moment dat hij van z'n flink uit de kluiten gewassen Kwaremont wil drinken. 't Zorgde voor hilariteit op het podium. © BELGA

Klaar voor de confrontatie: deze Eli Iserbyt moet de strijd kunnen aangaan met Van Aert en Van der Poel

VeldrijdenVeldrijden ontsnapt niet aan de waan van de maand. De week. De dag zelfs. Wat vandaag is, kan morgen weer helemaal anders zijn. Maar toch. Déze Eli Iserbyt lijkt klaar voor de grote confrontatie met Van der Poel, Van Aert en Pidcock. “Ik was wellicht nooit beter. Maar blijf toch voorzichtig.”

12 reacties

  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    Vaak wacht Eli tot er een ploegmaat in de buurt is om eventueel een vluchter in te halen en de voorlaatste ronde slaat die toe , geniepig dat wel maar ook slim . En mocht ik van Sweeckszijn zocht een andere ploeg kan hij voor zichzelf rijden .
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Als MvdP fan , heb ik ook voor Eli bewondering , want is de enige Belgische renner die net zoals MvdP , herhaaldelijk zelf , verschroeiend kan aanvallen en een techniek pur sang heeft . De andere Belgen blinken vooral uit in dat ze dit zelf niet aankunnen , de skill's niet hebben , zich niet moe willen maken en profiteren van het werk van anderen door in 't wiel te hangen . Eli is dan wss ook de enige waardige tegenstander van de 3 fenomenen en rest hervalt in subklasse .
  • Ludovic Wenders

    2 jaar geleden
    Werd door Lars van der Haar het snot voor de ogen gereden op het EK, Pidcock,van Aert en van der Poel zijn nog van een hogere categorie dan van der Haar. Eli is totaal geen concurrent voor de echte topcoureurs.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Die gaat tot de kerstperiode blijven winnen, tegen Wout en Pidcock zeker en Mvp gaat hij ook wel eens een keer kloppen. Vanaf de jingle bells is het echter gedaan voor de rest.
  • Francis Davis

    2 jaar geleden
    Daar gaan we binnen twee weken eens goed mee lachen !