Loterij met Porsche als inzet levert 55.000 euro op voor zieke vriend

Een loterij met als inzet een Porsche uit 1959 heeft 55.000 euro opgebracht voor de MS-patiënt Erwin Vervaet uit Mechelen. De spectaculaire hulpactie kwam er dankzij zijn vrienden Tim en Roel Mariën. Een vrouw uit Mechelen won de spectaculaire prijs danzij haar lotje van 25 euro.

ph

Erwin Vervaet leeft al tien jaar met MS. Hij kan niet meer stappen en ook spreken gaat moeilijk. Maar nu is er een sprankeltje hoop dankzij een experimentele stamceltherapie. Die kan hij op de Filipijnen ondergaan voor 55.000 euro. De behandeling was een verre droom, tot zijn vrienden Tim en Roel Mariën op het idee kwamen om hun oldtimer-Porsche te verloten. De broers zijn autohandelaars.

De wagen is een replica van een iconische Porsche uit 1959. De autohandelaars waren vastbesloten om hun vriend een nieuwe toekomst te geven met hun initiatief. Vandaag werd het winnende lot getrokken, en de opbrengst bekend gemaakt. Tesamen met randacties kwam er 58.000 euro binnen. De winnares komt nog deze week haar prijs ophalen.

Bekijk hier de website van de actie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER