VRT
Volledig scherm
© VRT

IN BEELD. Kledingstijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie

ShowbizzHét gespreksonderwerp na de VRT-nieuwsuitzending van donderdagavond? Dat moet de opvallende outfit van nieuwsanker Catherine Van Eylen (50) geweest zijn. Haar kledingkeuze werd achteraf uitvoerig besproken op sociale media, maar het is zeker niet de eerste keer dat de outfits van de voormalig ‘Slimste Mens’-winnares voer zijn voor discussie. Wij doken het archief in en gingen op zoek naar enkele voorbeelden van haar veelbesproken kledingstijl.

100 reacties

  • Johanna Fontier

    2 jaar geleden
    Heel verrassende en mooie kleren draagt Catherine. Ik ben superfan, een beetje speelsheid en extravagantie mag wel op tv. Bedankt Catherine om buitjes de saaie lijntjes te kleuren
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Er zit wel 1 constante in. Het ene is nog lelijker dan het andere en zij slaagt er telkens in om de meest afzichtelijke dingen te dragen. Haute couture heet dat dan.
  • François Defosse

    2 jaar geleden
    Ik zie geen probleem, moet kunnen.
  • Werner verschooten

    2 jaar geleden
    Ze blijft verrassen, ze verbaast de wereld telkens weer! Zou die Wouter dat graag zien?
  • Leen Van den bussche

    2 jaar geleden
    Speciale stijl en goed passend voor jou Catherine !
  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. Waargebeurde Netflix-serie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”
    PREMIUM
    TV

    Waargebeur­de Net­flix-se­rie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”

    Een uitzonderlijke score van 100 % op Rotten Tomatoes en de eerste plaats in maar liefst 43 landen. ‘Baby Reindeer’ is één van de meest opzienbarende Netflix-series van het moment. Het verhaal van Donny en z’n stalker Martha lijkt onwaarschijnlijk, maar is wel degelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Al denkt de echte Martha daar duidelijk anders over. “Ik weet wel degelijk wat er allemaal gebeurd is. Ik heb dan ook een claim ingediend wegens laster.”