Instagram
Volledig scherm
© Instagram

CELEB 24/7. Billie Eilish is haar blonde haren beu en herken jij de actrice op deze foto?

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

  1. Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt
    PREMIUM
    Royalty

    Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt

    Volgende week neemt de Britse koning Charles (75) zijn officiële taken weer op, na z’n behandeling voor een kwaadaardige tumor. Dat kondigde hij vrijdagavond aan. Buckingham Palace heeft de afgelopen maanden rekening gehouden met een rampscenario. Het draaiboek van zijn begrafenis is daarom regelmatig bijgewerkt, net zoals dat gebeurde bij de Queen. Mocht Charles sterven, dan treedt ‘Operation Menai Bridge’ in werking. Hoe ziet dat er exact uit?
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    9

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.