Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoezo aanpassen, hoezo ritme vinden? “Dit is wat ze met de deur in huis vallen noemen, de deur is er gewoon uit”

VeldrijdenHij had het zelf niet verwacht, zei hij. Wij hadden het zeker niet zien komen. En zijn concurrenten evenmin. Wout van Aert (27) pakte deze namiddag uit met een straf nummer. Hoezo aanpassen, hoezo ritme vinden? Bij zijn rentree in de cross reed hij alles en iedereen op een hoopje. “Op het einde was ik wel moe.” Toch.

26 reacties

  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Kim Jaspers , verdiep u eens in de uitslagen die in het verleden reeds gereden zijn. Dus voor was enkel Dendermonde een echte cross , een parcour zo vlak als een biljard dat enkel wegens de weersomstandigheden herschapen werd in een modderbrij waar er meer gelopen werd als gereden. Ga eens een ronde rijden op modderige parcours waar vdp wel won zoals Namen , Baal enz. daarna praten we verder beste man @ Andy dus PR , RVV , Strada waar enkel vdp wel het podium haalde zijn voor u lichte koersen?
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Andy Van Daare De RVV , PR of de Strada zijn dan bij u geen zware koersen ? Nog thans was het vdp die daar mee deed voor de overwinningen .En enkel met techniek ga je het niet halen in de cross beste man. Power in de benen kunnen je op hellingen doen vliegen en dat ze nu modderig zijn of niet doet helemaal niets ter zake .Enkel in een modderbrij waar altijd moet gelopen worden zoals dendermonde vorig jaar er eentje was daar kun je vdp zenuwachtig mee krijgen voor de rest schuwt hij niets
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    In échte crossen is Wout quasi onklopbaar mr. Isenborghs. Mathieu volgt dan ook op minuten.. wees maar gerust.
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Andy Van Daare dat zullen er nog niet veel geweest zijn. Als er veel moet gelopen worden dan heeft VA de bovenhand want hij is de betere loper van de 2 . Zware parcours zijn niet enkel deze waar er veel moet gelopen worden . VDP kan ook uit te voeten op modderparcours en als ze weinig van de fiets moeten is hij onklopbaar dat heeft hij in het verleden als meermaals bewezen. Zelfs zware zandcrossen schrikken hem niet af. Er is een verschil tussen modder & modderbrij crossen zoals dendermonde
  • An Taelman

    2 jaar geleden
    Marika....een vraag, wat is de aanzet tot het continu afkraken, afbreken en denigrerende houding ten opzichte van de prachtige atleet Wout Van Aert? Ben een Wout fan maar kan evenzeer genieten van de andere jongens hun prestaties. Tracht eens te genieten van alle renners hun kunnen en kwaliteiten! Iets meer respect zou hier op zijn plaats zijn.