Brusselse Binnenring vrijgemaakt na ongeval in Vilvoorde

 ©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Het verkeer op de Brusselse Binnenring ondervond donderdagochtend heel wat hinder door een ongeval dat zich omstreeks 06.30 uur heeft voorgedaan ter hoogte van Vilvoorde-Koningslo.

mdm
Bron: BELGA

Zes auto’s waren rond 6.30 uur bij een ongeval betrokken op de Brusselse Binnenring. Dat veroorzaakte een zware ochtendspits, met een file van meer dan 12 kilometer. Het was er ruim twee uur aanschuiven. Rond 8.30 uur is de weg volledig vrijgemaakt.

Drie van de voertuigen die bij het ongeval betrokken waren, moesten getakeld worden. Het is onduidelijk of er gewonden gevallen zijn bij het ongeluk.

Ook het verkeer op de Brusselse Buitenring bleef donderdagochtend niet gespaard van hinder. Daar gebeurde rond 07.00 uur een ongeval in Sint-Stevens-Woluwe. Ook daar waren een tijdlang twee rijstroken versperd, met een file van een half uur tot gevolg, maar ook daar is de rijbaan intussen volledig vrijgemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.