HLN Sportcast ziet hét lichtpunt in CL-campagne van Club Brugge: “Vanaken heeft definitieve Europese doorbraak gekend”

HLN SPORTCASTMister Champions League bij Club Brugge: Hans Vanaken. Niemand bij Club was deze campagne zo constant als de tweevoudige Gouden Schoen, zo oordeelt het panel van HLN Sportcast.

14 reacties

  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Hans Vanaken is gewoon de constante, betrouwbare speler die iedere ploeg wel zou willen hebben. Misschien iets te trage startsnelheid maar compenseert dit door zijn spelinzicht, prachtige traptechniek en zijn neus om op juiste moment voor de goal te verschijnen. Dit is een speler die elke ploeg in België wel wil, alleen tussen willen en kunnen betalen gaapt er een grote kloof. Refaelov was ook nooit top bij club volgens bepaalde kenners, nu is hij onmisbaar
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Klopt als een bus. Verleden jaar was Mata veruit de beste en regelmatigste speler en dit jaar is dat Vanaken. Hij is balvast, altijd aanspeelbaar, goede traptechniek, een klare kijk en scoort ook nog eens zelf. Hij heeft zelfs mij, een Anderlecht supporter, overtuigd.
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    Hét lichtpunt van de CL-campagne: Hans Vanaken? Jongens, ik viel bijna van mijn stoel toen ik dat las. Ik hoop dat een grap is, zo niet hou ik de artikels van de sportcast voor bekeken. Ronny Ceunen maakt wat mij betreft de perfecte analyse. Voor een speler met die leeftijd had hij gezien zijn talent al veel eerder moeten doorbreken maar het ontbreekt Hans aan inzet en passie, hij toont niet de minste ambitie en zo'n speler beschouwen jullie als een openbaring? Ni zwanzen hé mannen!
  • Ivan De Bakker

    2 jaar geleden
    Als morgen Vanaken zou tekenen bij RSCA dan zou hij plots de allerbeste zijn die er rondloopt op onze velden. Wat een belachelijk bekrompen wereldje waarin sommige zogezegde voetbalsupporters leven.
  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Alleen Gaston Foubert zal nooit opgesteld worden bij ons.