Sophie Kumpen.
Volledig scherm
Sophie Kumpen. © PHOTONEWS

Sophie Kumpen, de Belgische mama Verstappen: “Max is dit jaar een vent geworden”

Formule 1De Belgische genen van Max Verstappen komen van zijn moeder. Volgde ze het F1-seizoen op het puntje van haar stoel, dan overleefde ze zondagnamiddag amper de bloedstollende ontknoping in Abu Dhabi. “Ik heb geschreeuwd en gebruld, en de engelen gesmeekt.” Maar ook: “Mijn zoon is dit jaar een vent geworden...” Sophie Kumpen, die Max even na zijn triomftocht al aan de lijn had, over de ontknoping in Abu Dhabi.

42 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Max is Limburger, dat is eigenlijk zijn echte "nationaliteit"
  • Toran Korshnah

    2 jaar geleden
    Max heeft gewonnen door slimme taktiek en uiteraard ook het feit dat hij een geweldige driver is. Hamilton heeft betere wagen, maar heeft zich taktisch vergist. Het is niet de eerste keer dat wissels en bandenkeuze de doorslag hebben gegeven.
  • Jim Bak

    2 jaar geleden
    Max is geboren te Hasselt! Stroomt Belgisch bloed door zijn aderen.. Limburger.. Wereldburger
  • mark timmer

    2 jaar geleden
    Michel Timmermans: wat ene zever. Iemand zijn auto of de piloot is beter. En Schumacher ,toen Senna verongelukte , stond die zelfde Schumacher zijn overwinning uitbundig te vieren op het podium. Schande . Nu mocht Senna niet verongelukt geweest zijn, was Schumacher geen zeven keer wereldkampioen geworden. Senna is een van de beste piloten geweest in de F1
  • Rudi Vranken

    2 jaar geleden
    De Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden hebben een verdiende winnaar.