Blockchain is een soort versleutelde datastructuur die niet centraal aangestuurd wordt.
Volledig scherm
Blockchain is een soort versleutelde datastructuur die niet centraal aangestuurd wordt. © Getty Images

Belgische beroepsvereniging voor cryptomunten en blockchain opgericht

iHLNEen Belgische beroepsvereniging voor blockchain en cryptoactiva is woensdag officieel gelanceerd. BAx Belgium wil België toonaangevend maken qua blockchainactiviteiten, klinkt het. Blockchain is bijvoorbeeld de technologie achter cryptomunten zoals Bitcoin.

6 reacties

  • Max Jacobs

    2 jaar geleden
    guido van der heyden Denk dat dit moeilijk te verplichten zal zijn aangezien iedereen met zijn geld kan doen wat ze willen. Maar eerder om te tonen dat blockchain niet enkel gebruikt wordt voor crypto en dat dit zeker niet "crimineel" is. Ben het wat beu dat iemand als viaene crypto ziet als een valstrik en iedereen die het gebruikt of er een positieve mening over heeft kennelijk niet normaal is.
  • guido van der heyden

    2 jaar geleden
    Max Jacobs heb er in gehandeld en verdiend is super blockchain heeft veel potentie maar cryptomunten zou niet voor iedereen toegankelijk mogen zijn zijn vele die door gebrek aan kennis op ocmw staan nu beter verplicht lessen pakket te volgen voor je mag handelen zelf 6 maand de zaak bestudeerd voor ik gestart was
  • Max Jacobs

    2 jaar geleden
    Aan de comments te zien zouden ze eerder lessen moeten geven aan mensen die niets kennen van blockchain...
  • Tjalle Paulus

    2 jaar geleden
    De gebakken lucht club is er weer als de kippen bij. Misschien moeten jullie eens opzoeken wat er allemaal is gezegd over Blockchain-technologie in het Amerikaanse congres deze week. Alstublieft zeg.
  • viaene philippe

    2 jaar geleden
    Wie gelooft er nu als normale mens in cryptomunten ,dit is een valstrik en domheid voor de toekomst.