© Instagram

Gluren bij BV's: Herken jij de actrice op deze foto uit de oude doos?

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

vwh

Carnaval werd uitbundig gevierd op het schooltje van Valentina, de dochter van Tanja Dexters. Het meisje vierde als kleine bruid. "My bride", schreef de voormalige miss bij het kiekje.

 

My Bride #mylove #littlev #valentina #carnaval #school #yesido ??????????

Een bericht gedeeld door Tanja Dexters (@tanjadexters) op

Ook feest ten huize Karen Damen. Haar zoontje Sky werd zeven jaar en vierde dat in stijl en met veel van zijn vriendjes.

Stan Van Samang heeft genoten op de set van Zie Me Graag, een nieuwe reeks op Eén en viert de start met een foto van zichzelf met kroontje en make-up. "Oh, wat heb ik genoten van het maken , hopelijk jullie van het kijken", staat erbij.

Ook 'Familie'-actrice Sandrine André deelt een kiekje van carnaval, maar dan wel eentje uit de oude doos. Herken jij de bekende Vlaming die naast haar staat? Volgens de mensen in de reacties is het niemand minder dan Sven De Ridder.

De actrice vierde trouwens net haar 44ste verjaardag en vierde dat met een ander kiekje uit haar jeugd. "Toch een beetje veranderd op veertig jaar tijd. Dank jullie wel voor alle lieve verjaardagswensen", schreef ze erbij.

Fashionista Tiany Kiriloff gaat naar de modeweek in Milaan en neemt mee: haar nieuwste kapsel van BV-kapper Jochen Vanhoudt.

Zanger Christoff is aan het verbouwen en dat doet hij niet alleen. Kat Junior hield alles nauwlettend in het oog, zo bewijst hij met een foto.

Natalia ziet er flitsend uit met haar nieuwe coupe.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer