Apero time! Foodie Sonja Peeters maakt 3 originele cocktails en bijpassende hapjes waarmee je gegarandeerd indruk zal maken
Geen geslaagd aperitief zonder lekkere hapjes. Mag het eens iets anders zijn dan een fles bubbels en chips? Dan geeft foodstylist en culinair meesterbrein Sonja Peeters alvast de nodige inspiratie voor een spetterend avondfeest. Van een rode gin-tonic met veenbessen en granaatappel tot een rumcocktail met gemberbier: met deze cocktails weet je sowieso te verrassen. En als extraatje serveert Sonja telkens een bijpassend hapje. Santé!
De eindejaarsfeesten komen eraan. Ben je op zoek naar cadeautips, wil je het beste halen uit je kerstboom of heb je inspiratie nodig voor een kerstmenu? In onze kerstgids vind je alles om er het beste feest van te maken.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Feestmaal on a budget? Topchefs Sergio Herman, Yotam Ottolenghi en Seppe Nobels delen 6 betaalbare toprecepten
-
Gouden Giro1
Van Pogacar over Uijtdebroeks tot Piganzoli: de Gouden Giro-ploeg van Michel Wuyts
Zaterdag is het eindelijk zover: dan gaat de Ronde van Italië van start. Onze analist Michel Wuyts kijkt ook nu weer in zijn glazen bol. Ben jij het eens met Wuyts of denk je er helemaal anders over? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Giro en maak kans op 5.000 euro cash en nog heel wat andere prachtige prijzen dankzij HLN. -
PREMIUM
Voor NINA bedacht foodie Sonja Peeters het perfecte kerstmenu: makkelijk, kindvriendelijk én het ziet er goed uit
Nog op zoek naar een lekker, feestelijk kerstmenu? Voor NINA bedacht foodstylist en culinair meesterbrein Sonja Peeters een voor-, hoofd- en nagerecht dat je makkelijk vooraf klaarmaakt, en tegelijk stijlvol en kindvriendelijk is: een cappuccino van broccoli, een gevulde rollade van kalkoen en een cake van chocolade met rood fruit. Drie parels voor op de feestdis, die je bovendien met een kleine twist vegetarisch maakt. -
-
“Dit is comfortfood zoals je nog maar zelden ziet”: de 7 beste kookboeken voor onder de kerstboom
-
PREMIUM
Deze 3 ovenschotels uit het nieuwe boek van Wim Ballieu zijn een portie pure nostalgie. “Ik heb een grote liefde voor gehakt en patatten”
Chef Wim Ballieu groeide op met de ovenschotels van zijn mama en metje Mariette. “Voor mij zijn die schotels nostalgie voor de smaakpapillen en de soul.” In zijn nieuwe kookboek ‘Ovenschotels’ verzamelde hij zesenzestig recepten, rangschikte ze per seizoen en zette de lokale telers en boeren in de schrijnwerpers. Het boek is nog niet uit, maar wij mogen jullie alvast exclusief drie recepten tonen: een kruidige parmentier, een verfijnd vispotje en een gezellige racletteschotel. -
Spaargids.be
Wat mag jij wel/niet doen met het geld op de rekening van je kind?
Het is de vrees van heel wat ouders: je hebt jarenlang flink voor je kinderen gespaard, maar eens ze 18 zijn, doen ze het verzamelde geld meteen op. En dan niet per se aan - in jouw ogen alvast - nuttige zaken. Hoe kan je dit vermijden? Spaargids.be geeft advies. -
Van gevlochten brood tot macaroni met een twist: 3 gerechten met (véél) kaas in de hoofdrol
-
Lidl
Verover het hart van je geliefde met deze Italiaanse gehaktballetjes
-
Ibericoham-, shiitake- of kreeft? Op Internationele Krokettendag kan je deze originele soorten bestellen
Krokant, smakelijk, veelzijdig: bij zondagse kost horen kroketten, en welk beter moment om jezelf te trakteren op de verwennerij dan vandaag, op internationale krokettendag? Een kaas- of garnaalkroket smaakt altijd, maar wij tonen je versies van het gefrituurde hapje die je vast nog niet kende, en waar je ze kan bestellen. -
Het beste van twee werelden: de ginsecco is de perfecte cocktail voor de feestdagen
Hou je ervan om op tijd en stond te proosten, maar vind je het moeilijk om één drankje te kiezen? Voor eeuwige twijfelaars (en levensgenieters) is er de ultieme oplossing: de ginsecco. De champagnecocktail bewijst dat het mengen van klassiekers een verrassend smakelijk resultaat oplevert. Classy én poepsimpel. -
Feest in een glas! Speciaal voor NINA creëert barman Philip 3 verfijnde (en simpele!) cocktails om het eindejaar te vieren