Foto: Radio 2

Vrachtwagens botsen op Noorderlaan in Antwerpen: chauffeur van Bpost zwaargewond

Bij een ongeval op de Noorderlaan in Antwerpen is een vrachtwagenchauffeur van Bpost zwaargewond geraakt. Hij kwam in aanrijding met een andere vrachtwagen, toen hij linksaf sloeg. De brandweer moest de chauffeur uit zijn cabine bevrijden, waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval veroorzaakte heel wat verkeershinder.

Rond half 8 vanmorgen reden 2 vrachtwagens op elkaar in, ter hoogte van het kruispunt met Luithagen-Haven op de Noorderlaan in Antwerpen. Een vrachtwagen van Bpost sloeg linksaf op het kruispunt en werd langs opzij aangereden door een andere vrachtwagen. Beide vrachtwagens hadden een groen licht gekregen. 

De bestuurder van Bpost moest door de brandweer bevrijd worden uit zijn cabine. Hij raakte zwaargewond, maar verkeert niet in levensgevaar. De bestuurder van de andere vrachtwagen raakte niet gewond. 

Het ongeval veroorzaakte heel wat verkeershinder in de omgeving. Het kruispunt was deels versperd en verkeer vanuit Luithagen-Haven moest daarom omkeren. Verkeer vanuit de Noorderlaan of de autosnelweg kon het ongeval maar langs 1 rijstrook passeren, met lange files tot gevolg.

Foto: Radio 2

Meest gelezen