©  Red Table Talk

Will Smith en Jada Pinkett Smith hielden interventie voor te magere zoon Jaden: “Zijn huid was grijzig”

Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith moesten in 2019 ingrijpen toen ze hun zoon Jaden (23) te mager zagen worden door zijn veganistisch dieet. Dat vertellen ze in hun Facebook-talkshow Red Table Talk. “We zagen hem gewoon wegkwijnen”, vertelt Jada. Jaden dacht destijds dat hij “er zo cool uitzag”.

ED

Vandaag is Jaden Smith een gespierde kerel, maar toen hij in 2019 optrad op het Amerikaanse festival Coachella, was hij vel over been. “Ik at maar twee keer per dag, of soms zelfs één keer. Ik at één grote maaltijd, en daarna vergat ik gewoon om nog eens te eten.”

Jaden hield zich destijds aan een plantaardig dieet. “Maar we zagen dat hij niet genoeg proteïnen binnenkreeg”, vertelt Jada. “We zagen hem zo wegkwijnen. Hij zag er uitgeput en afgeleefd uit.” Vader Will gaat verder: “Hij had donkere kringen onder zijn ogen. En zijn huid werd zelfs grijzig.”

Tijdens de talkshow wordt een foto van Jaden in ontbloot bovenlijf op Coachella bovengehaald. “Ik vond toen dat ik er zo cool uitzag”, lacht hij. “Ik dacht: ik ben zo fit, ik moet nu mijn T-shirt uittrekken.” Het koppel besloot dat een interventie nodig was, omdat ze vreesden voor zijn gezondheid.

Intussen is Jaden zo’n vijf kilo zwaarder dan toen. Met behulp van dokters vond hij een manier om op een gezonde manier bij te komen, met proteïneshakes, vitaminen en supplementen. “Het is alsof ik het wachtwoord voor mijn lichaam moest vinden.” Jaden eet niet meer elke dag veganistisch, wel nog vegetarisch. “We waren heel bezorgd. Maar je ziet er veel beter uit nu”, besluit Will.

LEES OOK. “Wat heeft hij met zijn gezicht gedaan?” Fans verbaasd door ‘jonge’ uiterlijk van Will Smith

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER