© RDr

Honderden mensen verwacht voor film van ongeneeslijk zieke ‘Super Vince’

De gemeente Meeuwen-Gruitrode verwacht zaterdag om 14.00 uur honderden mensen op het kerkplein in Meeuwen voor de ‘Super Vince Flash Mob’. De ongeneeslijk zieke Vince Winters krijgt de hoofdrol in een muzikale film. Initiatiefnemer clown Spik en de gemeente roepen alvast iedereen op om naar Meeuwen te komen.

rdr

Onder meer basisschool Klim Op, waar Vince leerling is, wil zo veel mogelijk ouders en leerlingen mobiliseren. Directeur Danny Plessers : “We hopen dat Vince zich goed genoeg voelt om voluit mee te genieten van deze dag. Samen met alle leerlingen en Meeuwenaren dragen we onze Vince die dag op handen.” De klas van Vince werkt zelfs een speciale actie uit.

“Gewoon schitterend hoe iedereen met onze Super Vince meeleeft”, vindt clown Spik. Hij rekent er op dat honderden mensen zaterdag naar Meeuwen afzakken zodat Vince zijn ultieme droom kan waarmaken. Ook de gemeente roept alle inwoners en andere Limburgers op om deel te nemen. “Maak van Vince Winters en zijn familie zaterdag de gelukkigste Meeuwenaren”, zegt burgemeester Lode Ceyssens.

Lees het volledige verhaal achter het initiatief hier.

Er geldt zaterdagmiddag een omleiding in Meeuwen. Parkeren kan op parking aan ’t Heem, achter het gemeentehuis en aan de school Klim Op. Achter het rusthuis Ter Meeuwen en aan de sporthal is er ook mogelijkheid tot parkeren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer