Photo News/AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/AFP

Kritiek neemt toe na wanprestatie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”

Buitenlands voetbalIn Londen loopt een trainer rond die perfect weet hoe je het beste in Romelu Lukaku naar boven brengt. 50 kilometer verderop piekert een collega zich suf. Een spits van 115 miljoen heeft het aanvallend probleem voorlopig niet opgelost en een wanprestatie tegen Manchester City heeft de kritiek op ‘Big Rom’ alles behalve doen verstommen. Een analyse met de stemmen van zijn kritische trainer Thomas Tuchel en mentor Antonio Conte. De Lukaku van Inter versus die van Chelsea: zoek de verschillen.

65 reacties

  • Peter Debrouwer

    2 jaar geleden
    Beperkte speler die anderen laat lopen en dan eenvoudig de bal binnentikt. Nog best dat buitenspel bestaat of hij kwam de ganse match niet uit de kleine rechthoek van de tegenstander
  • Freddy Madou

    2 jaar geleden
    In Engeland duurt het zolang dat ze hem al door hebben, leeft op het zweet van anderen nooit mijne favoriet geweest en de Belgische voetbalbond heeft het nog niet eens door zelfs onze gentlemen trainer Martinez niet.
  • Hilda Schorpion

    2 jaar geleden
    Lukako heeft geen teamgeest. Hij stelt zich nooit ten dienste van het geheel. Enkel hij mag schitteren. Daarom ging het goed bij Inter. Alles draaide rond hem. Zijn hebberigheid heeft hem de das om gedaan. Met zijn enorme ego en arrogantie is hij niet de man om profijt te halen uit een les in nederigheid. Exit Chelsea.
  • Kris Geukens

    2 jaar geleden
    Wat minder staan zwaaien en meer voetballen.
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Engeland is Italie niet je krijgt er veel minder tijd om de bal te controleren en dat is Lukaku zijn groot probleem